Waarom de Industrie Execs geloven dat PayPal misschien naast de ondersteuning van Bitcoin, After Square, kan zijn.

0 Comments

Directieleden uit de industrie geloven dat PayPal de voetstappen van Square zou kunnen volgen door Bitcoin-ondersteuning aan te kondigen tegen het einde van het jaar.
Waarom Execs in de industrie gelooft dat PayPal misschien naast de ondersteuning van Bitcoin staat, na Square

Waarom de Industrie Executives PayPal aanwijzen
Welke impact zou het hebben op BTC?
Directieleden van de industrie in de cryptografie-industrie geloven dat PayPal naast de ondersteuning van Bitcoin zou kunnen staan.

Op 8 oktober kondigde het $81 miljard technologieconglomeraat Square aan dat het $50 miljoen aan Bitcoin kocht. Square schreef:

„Vandaag kondigde Square aan dat het $50 miljoen aan bitcoin heeft gekocht. Square gelooft dat cryptocurrency een instrument is voor economische empowerment en een manier biedt om deel te nemen aan een wereldwijd monetair systeem, dat in overeenstemming is met het doel van het bedrijf“.

Na Square, zei Blocktower Capital mede-oprichter Ari Paul dat hij gelooft dat PayPal de Bitcoin steun kan aankondigen tegen het einde van het jaar.

Twitter en Square’s CEO Jack’s Twitter bio leest „Bitcoin.“

Waarom de Industrie Executives PayPal aanwijzen
Sinds eind 2019 heeft PayPal benadrukt dat het actief de cryptografische ruimte observeert.

In een openbare brief aan de Europese Commissie schreef PayPal Government Relations in december 2019:

„PayPal volgt en evalueert voortdurend de wereldwijde ontwikkelingen in de crypto- en blockchain/distributed ledger space. Van bijzonder belang voor ons is hoe deze technologieën en crypto-assets kunnen worden gebruikt om een grotere financiële inclusie te bereiken en te helpen een aantal van de pijnpunten die vandaag de dag bestaan in de financiële dienstverlening te verminderen/elimineren“.

Sindsdien zijn er verschillende rapporten in omloop, die suggereren dat PayPal en Venmo naar verluidt crypto-koop- en verkoopdiensten plannen.

Gebaseerd op de voortdurende banden tussen PayPal en de cryptokredietsector, voorspellen managers uit de industrie dat PayPal het volgende grote conglomeraat zal worden dat Bitcoin ondersteunt.

Paul, die aan het hoofd staat van een groot cryptocurrency investeringsfonds bij Blocktower, zei:

„Vierkant nieuws is cool, maar Paypal heeft 10x de gebruikers. Ik denk dat we Paypal tegen het einde van het jaar steun voor BTC zullen zien aankondigen.“

Tyler Reynolds, die vroeger bij Google payments werkte, had een gelijkaardig gevoel. In plaats van Ethereum, zei Reynolds dat PayPal zich waarschijnlijk zal richten op het worden van een retailbetalingsspoor voor Bitcoin. Hij zei:

„Huidige theorie: Square en PayPal zijn pro-Bitcoin & cold op Ethereum omdat ze een retailbetalingsspoor voor BTC willen worden. Ze willen ETH geen platform geven omdat het een volledig financieel alternatief biedt dat PayPal & Square uitschakelt“.

Welke impact zou het hebben op BTC?
Bitcoin heeft al een zeer liquide markt met gerenommeerde, goed gereguleerde beurzen in de belangrijkste markten.

Maar veel regio’s hebben nog steeds een subtiele uitwisselingsinfrastructuur met grote onzekerheid op het gebied van regelgeving.

Canada, bijvoorbeeld, ontbeert, ondanks het feit dat het veel cryptocurrency gebruikers heeft, een grote lokale cryptocurrency exchange.

Als PayPal fiat on-ramps biedt voor Bitcoin-investeerders, zou het veel markten zonder een sterke beursinfrastructuur toegang geven tot liquiditeit.

Als dat gebeurt, zou het de bredere mainstream in staat stellen om efficiënter te handelen in Bitcoin, wat de vooruitzichten op de lange termijn aanzienlijk zou verbeteren.

Rapporten tonen aan dat PayPal 325 miljoen gebruikers heeft. Als het platform een Bitcoin-fiat on-ramp introduceert voor honderden miljoenen gebruikers, zoals sommige rapporten eerder beweerden, zou het BTC onmiddellijk toegankelijk maken voor een grotere groep beleggers.