BitMEX med ett nytt initiativ för att ge extra fördelar för företagets kunder

0 Comments

Det populära Bitcoinmarginalen BitMEX lanserar ett nytt program skräddarsytt för sina företagskunder. Kallas BitMEX Corporate och kommer att ge dem förbättrade juridiska, hörande och kundrelationsfördelar.

BitMEX plattar sina företagskunder

I tillkännagivandet från tidigare denna vecka beskriver BitMEX företagskonton på sin plattform som „den del av vår kundbas där kontoägaren inte är en individ, utan ett företag eller annan juridisk enhet.“ Som sådan kräver de olika ägarstrukturer, ytterligare säkerhetskrav och sätt för anställda att komma åt och hantera kontona på ägarnas vägnar.

Därför har den veteranbörsen för Bitcoin Profit kommit med flera fördelar för att underlätta deras upplevelse. För det första beskriver företaget en specifik företags juridisk struktur eftersom förbättring av sådana konton „är din företags enhetliga lagliga egendom, inte en anställd eller en individ.“

Nästa funktion är en dedikerad kundtäckningsrelationschef och full tillgång till globala företagshändelser. BitMEX kommer också att tillhandahålla ytterligare alternativ för att definiera kontoåtkomst, kontroll via auktoriserade signatörer och kontohantering.

Företaget säger också att stora volymföretagskonton kommer att kunna dra nytta av fördelarna med de planerade kontotsystemen. Dessa inkluderar incitamentsprogram för nya produkter, program för marknadstillverkare, ökade tröskelvärden för gränserna kopplade till handelsbeteende och väger in på utvecklingen av nya produkter och funktioner.

BitMEX planerar också att införa ytterligare meriter för sådana konton i framtiden:

„BitMEX Corporate-kunder kommer att bli inbjudna att vara en del av våra Early Access-program för pågående produkt- och serviceförbättringar, med funktioner för underkonto och interkonton för direktöverföring och inloggningsfunktioner för flera användare som kommer att lanseras senare under 2020.“ – läser uttalandet.

BitMEX visar Bitcoin Cash och Ripple Shitcoins

Som CryptoPotato rapporterade nyligen lanserade det populära utbytet ett evigt swap-kontrakt med BCH / USD med upp till 25x hävstång. Det har en tillverkaravgift på -0,025% och en takaravgift på 0,075%, vilket kräver en initial basmarginal på 4% och en underhållsmarginal på 2%.

Medan tillägget av ett nytt kontrakt borde vara de viktigaste nyheterna, tog BitMEX-vd Arthur Hayes huvud scenen med en annan vittig kommentar. Han kommenterade tillkännagivandet på Twitter och sa: ”BCH / USD perp är nu live. Vilken shitcoin ska BitMEXdotcom listas nästa? ”

Tidigare i år introducerade BitMEX Ripple (XRP) till sin plattform, och vid den tiden kommenterade Hayes ytterligare en provocerande kommentar – ”Kallas det Ripple, XRP eller dogshit? Vem vet, vem bryr sig. Det är värt mer än noll, så det är dags att handla USD-paret BitMEX. Boo-Yaka-sha!”